Η διαδικασία του παστώματος είναι και η κληρονομιά μας.
Διατηρώντας πιστά την παράδοση και ακολουθώντας τη φυσική διαδικασία ωρίμανσης με χειροποίητο τρόπο παραγωγής και συσκευασίας, εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες υγιεινής, που ορίζει το πρότυπο ασφαλείας των τροφίμων παράγουμε καθημερινά εκλεκτά προϊόντα με φρέσκα ψάρια από τον τόπο μας.
Στο νησί μας, τα αλίπαστα προϊόντα αποτελούν βασικό στοιχείο της τοπικής γαστρονομίας. Έτσι ο παστός κολιός, ο γαύρος ο γουρλομάτης -μια ποικιλία που υπάρχει μόνο στα νερά μας- το μαρινάτο σκουμπρί και τα λέρικα χταπόδια που γίνονται ξιδάτα, ήταν γεύσεις που μέχρι πρόσφατα μόνο εμείς γευόμασταν. Οι επισκέπτες του νησιού μας και η αξεπέραστη/ασύγκριτη γεύση τους, τα ταξίδεψαν και πέρα από το νησί μας, παίρνοντας θέση στο καθημερινό σας τραπέζι.