Ποιοί είμαστε

Lalas pasta

Τρείς γενιές τώρα, βασική ασχολία της οικογένειας μας είναι το εμπόριο φρέσκων ψαριών. Ο παππούς και ο πατέρας μας άνοιξαν το πρώτο ιχθυοπώλειο στο νησί μας και προμηθεύονταν πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια από τους ντόπιους ψαράδες.

Εμείς, η Τρίτη γενιά πια αποφασίσαμε να διατηρήσουμε το ιχθυοπωλέιο της οικογένειας μας αλλά και να αποκτήσουμε τη Βιοτεχνία Αλίπαστων Ψαριών. Συνεχίσαμε και συνεχίζουμε όλη την πρώτη ύλη μας να την προμηθευόμαστε από τον τόπο μας, όχι μόνο για να στηρίζουμε την τοπική οικονομία, αλλά και γιατί τα ψάρια της θάλασσάς μας έχουν άλλη γευση.

Το πάστωμα των ψαριών γίνεται με τον πιο παραδοσιακό τρόπο και η ωρίμανση των ψαριών είναι καθ’όλα φυσική, χωρίς εμείς να παρεμβαίνουμε με κανένα άλλο μέσο.

Το καθάρισμά τους καθώς και η συσκευασία των προϊόντων, γίνεται με χειροποιήτο τρόπο, σεβόμενοι όμως πάντα όλους τους κανόνες υγιεινής που μας έχουν υποδείξει οι ειδικοί, που κάθε χρόνο μας ελέγχουν και μας πιστοποιούν.

Έτσι ο παστός κολιός, ο γαύρος ο γουρλομάτης, μια ποικιλά που υπάρχει μόνο στα νερά μας , το μαρινάτο σκουμπρί και τα λέρικα χταπόδια που γίνονται ξυδάτα, ήταν γεύσεις που μέχρι πρόσφατα μόνο εμείς γευόμασταν, αλλά πιστεύουμε πως αξίζει όλοι σας να γευτείτε.

Καλή σας απόλαυση